KNAAP BIKES 

KNAAP BIKES

KNAAP is een oer-Hollands product met een uniek design, onderscheidend, duurzaam gemaakt en van topkwaliteit. Ons doel is dat iedereen bij ons wegrijdt met een lach en alles direct goed is geregeld! Dat doen wij door iedereen een persoonlijke, duurzame mobiliteitsoplossing op maat te bieden en daar is een KNAAP e-bike er één van! 

Zoek jij de stoerste elektrische fatbike van dit moment? Wij kunnen ze uit voorraad leveren. We adviseren je graag over de mogelijkheden en stellen je in de gelegenheid om jouw KNAAP naar wens samen te stellen

KNAAP AMS Fatbike nu van 

€ 2.499,- voor € 2.399,-

KNAAP BCN Fatbike nu van 

2.799,- voor 2.699,-

KNAAP RTD Fatbike nu van 

3.399,- voor 3.199,-

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Bijna alle bovenstaande Knaap E-bike's hebben wij op voorraad en kunnen wij binnen 3 weken leveren. De prijzen zijn rijklaar. U rijdt al een Stoere KNAAP vanaf € 2499,-. 

KNAAP NYC & LAX

Knaap introduceert in 2024 twee fonkelnieuwe KNAAP bikes, het herenmodel NYC en de damesvariant LAX. Geen compacte fatbikes, maar elektrische citybikes met een middenmotor van Ananda, geïntegreerde 36 V 14 Ah (504 Wh) accu, 8 speed, riemaandrijving en fietsverlichting, die ook in het robuuste frame geïntegreerd is. Deze e-bikes zijn  leverbaar vanaf maart 2024.

KNAAP NYC (Pre-order)

Leverbaar vanaf 03-24 3.099,-

KNAAP LAX (Pre-order )

Leverbaar vanaf 03-24 € 3.099,-

KNAAP FATBIKE

Deze elektrische fatbike heeft door zijn robuuste aluminium frame een strakke look. Daarnaast biedt het grote zadel een comfortabele zit en kan je eenvoudig met twee personen zitten. De Knaap Fatbike is nu te bezichtigen in onze showroom in Bunschoten Spakenburg.

De fatbike van Knaap behaalt snelheden tot 25 km/u, waardoor deze fiets niet onder de helmplicht valt! Ook heb je voor deze e-bike geen rijbewijs of blauwkenteken nodig waardoor een WA-verzekering niet nodig is. Op een groene manier verplaatst je je gemakkelijk van A naar B met de elektrische aandrijving. Door voor deze fatbike te kiezen bespaar je dus weer uitlaatgassen in de stad. 


Het gewicht van deze bike is 30 kilogram, maar kan door het sterke frame een gewicht dragen tot 180 kilogram.

Om deze 21 Ah Samsung lithium-ion accu weer op te laden is slechts 5 à 6 uur nodig. Om de accu gemakkelijk op te laden en diefstal te voorkomen is deze accu gemakkelijk afneembaar en met een batterijslot te beveiligen. Laad ‘m net zo makkelijk op als je andere apparaten en je bent weer klaar om de weg op te gaan!

Officieel KNAAP Dealer van Amersfoort en omstreken


Wat jouw situatie of wensen ook zijn, er is een KNAAP voor iedereen. We adviseren je graag in onze showroom in Bunschoten Spakenburg waar je deze stoere fietsen kunt bekijken. Ben jij al klaar voor een proefrit? Kom langs! 

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over onze elektrische fietsen? Neem dan contact met ons op.

FacebookInstagramTwitter