FIETSEN DRAGERS

FIETSENDRAGERS

Bent u op zoek naar een goede fietsendrager? Vakgarage Blokhuis heeft een ruim aanbod fietsendragers op voorraad voor elk type auto. Bekijk hieronder ons aanbod:

FOLDCLICK 2

Deze moderne fietsendragers zijn licht van gewicht en daardoor bij uitstek geschikt voor elektrische fietsen.

Het eenvoudige klik-systeem is gemakkelijk en veilig op de trekhaak van uw voertuig te monteren. 

Door de slimme manier van inklappen, neemt deze FoldClick weinig ruimte in beslag voor de momenten dat u deze niet gebruikt.

"De FoldClick 2 zal menigeen aangenaam verrassen. Het is een compacte drager, degelijk uitgevoerd en over alle functies is goed nagedacht." (Bron: ANWB)

SPECIFICATIES
Vanaf prijs: 625,-

BOSAL COMFORT PRO

Ontdek de nieuwste, veilige en betrouwbare fietsendrager van Bosal voor het vervoer van twee of drie (elektrische) fietsen.

De fietsendrager is makkelijk op te bergen door het handige inklapsysteem. Uiteraard is de Bosal Comfort Pro geschikt voor nagenoeg alle trekhaken, fietsen (incl. e-bikes) en bandenmaten. En de kofferbak blijft toegankelijk door een eenvoudig te bedienen kantelmechanisme.

SPECIFICATIES
Vanaf prijs € 495,- 

MOVANEXT LUX

De MovaNext Lux is de lichtgewicht uitvoering van de MovaNext fietsendragers. Hij weegt slechts 12,5 kg en kan belast worden tot 60 kg en is daarom ook geschikt voor het vervoer van twee E-bikes. Met twee simpele bewegingen klemt u de drager binnen enkele seconden rechtstreeks op de trekhaak.


De MovaNext Lux behoort ingeklapt tot de compactste dragers in zijn soort. De afmetingen ingevouwen: L 70 cm- B 47 cm- H 23 cm. Gootafstand hart-hart is 23 cm 

SPECIFICATIES
Vanaf prijs: € 475,- 

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over onze fietsendragers? Bezoek onze showroom in Bunschoten Spakenburg of neem direct contact met ons op.

FacebookInstagramTwitter