KNAAP VERZEKERING

VERZEKER IN EEN PAAR STAPPEN JE KNAAP FATBIKE

KNAAP werkt nauw samen met FRIS Opsporingsdienst en een internationale verzekeringsmaatschappij. Onze gezamenlijke missie is om fietsdiefstal tegen te gaan en uw waardevolle spullen te beschermen. Met deze innovatieve en unieke fietsverzekering willen we ervoor zorgen dat jij met een gerust hart van je fiets kunt genieten, in de wetenschap dat je uitstekend beschermd bent.

UW DEKKING

DE VOORWAARDEN

VERZEKERING VOOR FATBIKES

In samenwerking met een internationale verzekeringsmaatschappij heeft KNAAP een unieke propositie ontwikkeld waarbij KNAAP als een van de weinige haar gebruikers binnen de fatbike-branche een diefstalverzekering kan aanbieden.

Verplichte track en trace met traceringsdienst

Voor extra veiligheid en traceerbaarheid moet je je fiets voorzien van een Track en Trace systeem. Dit kan met de Knaap App in combinatie met Fris Opsporings Service.

Verplicht ART 2 slot en alarmsysteem

Gebruik een ART 2 gecertificeerd slot met sleutelnummers en een alarm om je fiets te beschermen. Dit verhoogt de veiligheid en maakt het moeilijker voor dieven om je fiets te stelen.

Verzekering start na 45 dagen

Houd er rekening mee dat de verzekering pas 45 dagen na aanmelding ingaat. Dit is een preventieve maatregel om fraude te voorkomen.

Jaarlijkse verlenging

Onze fietsverzekering wordt afgesloten voor een eerste periode van 1 jaar. Na dit jaar heb je de mogelijkheid om de verzekering jaarlijks te verlengen, zodat je fiets altijd goed beschermd blijft.

Eigen Risico

In geval van diefstal geldt een eigen risico van 10% van de aankoopprijs.

TIPS OM DIEFSTAL VAN JE FATBIKE TE VOORKOMEN

Natuurlijk wil je niet alleen een goede verzekering, maar ook proactieve maatregelen nemen om diefstal te voorkomen. Hier volgen enkele nuttige tips:


FacebookInstagramTwitter