TOMOS

TOMOS is Back

Met de introductie van de TOMOS Flexer elektrische fatbike beweegt TOMOS mee met de trend van elektrische mobiliteit. Met de toenemende vraag naar mobiliteit biedt TOMOS met deze fatbike een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor de traditionele brommer of scooter.

Robuust ontwerp

De TOMOS Flexer is gebouwd om ruwe terreinen en avontuurlijke paden aan te kunnen. Dankzij het stevige frame en de brede banden kun je met vertrouwen door elk terrein rijden, of het nu zandduinen, besneeuwde wegen of modderige paden zijn.


TOMOS FLexer nu van 

€ 2.299,- voor € 2.099,-

TOMOS FLexer nu van 

€ 2.299,- voor € 2.099,-

TOMOS FLexer nu van 

€ 2.299,- voor € 2.099,-

Pre-order nu je TOMOS Fatbike

Bestel nu je TOMOS fatbike via de chat. De prijzen zijn rijklaar. U rijdt al een TOMOS vanaf 2099,-. (Leverbaar vanaf Maart 2024)

Keuze in stijl

Onze Flexer Fatbike is verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren – Matt Black en Desert Storm, waardoor je de perfecte fiets kunt kiezen die past bij je persoonlijke smaak en stijl. Of je nu op zoek bent naar een stoere uitstraling of een tijdloos design, TOMOS heeft het allemaal.

Dames- en herenuitvoering

Bij TOMOS begrijpen we dat elk individu unieke behoeften heeft. Daarom bieden we de Flexer Fatbike in zowel dames- als herenuitvoeringen, zodat iedereen kan genieten van het avontuurlijke rijden op deze indrukwekkende fiets.

Officieel Tomos Dealer van Amersfoort en omstreken


Een e-bike is een investering waarvan u jaren lang plezier moet hebben! We besteden graag tijd en aandacht aan onze adviezen, om uw e-bike zo goed  mogelijk af te stemmen op uw persoonlijke wensen. 


Doormiddel van een proefrit, kunt u zelf beoordelen hoe goed ons advies is afgestemd op uw wensen.

FacebookInstagramTwitter