TREKHAAK CENTRUM

TREKHAAKCENTRUM BUNSCHOTEN

Vakgarage Blokhuis is ook de specialist in het monteren van een trekhaak. Wij hebben voor ieder merk en model de juiste trekhaak in huis. Deze zijn geschikt voor fietsendragers, caravans en aanhangwagens. Wij monteren uw trekhaak binnen één dag. 

IS ER VOOR ELKE AUTO EEN TREKHAAK LEVERBAAR?


Voor de meeste auto's is er minimaal een vaste trekhaak leverbaar. Zelfs voor hybride en elektrische voertuigen is een vaste trekhaak mogelijk. Exclusieve auto's, klassieke auto's en campers zijn soms een uitzondering. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw voertuig? Neem dan contact op met ons op.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een trekhaak op uw auto? Vul dan hieronder uw kenteken in.

LEVENSLANGE GARANTIE OP MONTAGE


Trekhaakcentrum.nl onderscheidt zich op vlak van deskundigheid & kwaliteit en geeft daarom als eerste en voorlopig enige in Nederland een levenslange garantie op de montage van zowel de trekhaak als de kabelset.


Dat wil zeggen dat eender welk mechanisch of elektronisch defect, dat een rechtstreeks en aantoonbaar gevolg is van een foutieve montage door een bij Trekhaakcentrum.nl aangesloten bedrijf, kosteloos en onbeperkt in de tijd zal worden hersteld door Trekhaakcentrum.nl. Deze levenslange garantie is niet persoonsgebonden en dus overdraagbaar.

Als garantiebewijs geldt het montagecertificaat en als voorwaarde voor integrale terugbetaling geldt dat zowel de erkenning als het reparatiebeheer van het defect door Trekhaakcentrum.nl zelf dienen te gebeuren.

Bijkomende schadeclaims, bijvoorbeeld kosten die voortkomen uit het feit dat de trekhaak/kabelset tijdelijk niet kan worden gebruikt door een defect, kunnen niet op Trekhaakcentrum.nl worden verhaald.

Daarnaast wordt bij elke trekhaak en kabelset de garantiebepalingen van de betreffende fabrikant overgenomen.

FacebookInstagramTwitter