FIETS VERZEKERING

ENRA FIETSVERZEKERINGEN

Een nieuwe elektrische fiets. Daar hoort een goede verzekering bij. Want iedereen wil natuurlijk wel graag (fiets)mobiel blijven. Gelukkig kan dat met de nationale fiets verzekering. Want die verzekert u een, drie of vijf jaar lang van blijvend fietsplezier. De kans, dat uw fiets gestolen wordt, is helaas reëel aanwezig. Het gebeurt maar al te vaak. Maar de enra fiets verzekering helpt u, na zo'n nare gebeurtenis, in no time weer in het zadel.

DIEFSTAL?

Bij Blokhuis E-bike waar u uw fiets heeft aangeschaft en verzekerd. Krijgt u na diefstal, namelijk gewoon weer een gelijkwaardige fiets naar keuze. Zonder ingewikkelde procedures en -ook mooi meegenomen- zonder eigen risico. Zelfs een prijsstijging van maximaal 4 % per jaar is meeverzekerd*. Dat is een prettige gedachte.  

FIETSVERZEKERING AFSLUITEN?

Er zijn meerdere mogelijkheden om de verzekering af te sluiten, het meest voor de hand liggende is om even bij ons langs te komen. Dan kunnen wij dit direct voor u regelen en rijdt u direct verzekerd de deur uit. Wilt u eerst advies? Neemt u dan contact met ons op via 033-2981498 of via info@autobedrijfblokhuis.nl

VOORDELEN E-BIKE VERZEKERING VIA ENRA:


Wij zijn partner van ENRA verzekeringen en wij kunnen u perfect adviseren over de verschillende verzekeringsvormen. Wij zorgen voor de afhandeling bij afsluiten en schade. Wij nemen deze zorgen uit handen. U blijft mobiel! 

Mocht u vragen hebben over het verzekeren van uw E-bike, neem dan contact met ons op via 033-2981498 of info@autobedrijfblokhuis.nl

 

FacebookInstagramTwitter