ONDERHOUD & GARANTIE

PERIODIEK ONDERHOUD

Uw E-bike heeft regelmatig een periodieke onderhoudsbeurt nodig. Regelmatig onderhoud zorgt er voor dat uw elektrische fiets in een goede conditie blijft. Ook voorkomt dit reparaties in de toekomst. Een gesmeerde ketting gaat veel langer mee dan een droge of roestige ketting. Als de spaken bijvoorbeeld los zitten, dan worden deze aangedraaid. Hiermee voorkomt u kapotte spaken of een slag in het wiel. Een klein rateltje in de fiets of doortrappen door slecht afgestelde versnellingen kan in de toekomst voor grotere problemen zorgen. Als u een onderhoudsbeurt aan uw e-bike laat uitvoeren, dan worden dit soort dingen gecontroleerd. 

WIJ VOEREN ONDERSTAANDE WERZAAMHEDEN UIT BIJ EEN ONDERHOUDSBEURT:Het algemene advies is om uw fiets na 3 maanden langs te brengen voor de 1e (gratis) controle. En daarna tenminste eens per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Maakt u veelvuldig gebruik van uw e-bike? Dan adviseren wij u om onderhoud uit te laten voeren na iedere 2.500 kilometer.

In onze moderne werkplaats kunnen wij uw E-bike in top conditie houden! U kunt ook gebruik maken van onze gratis leenfiets, of onze haal en breng service. Vraag naar de mogelijkheden.

Mocht u vragen of problemen hebben met uw E-bike, neem dan contact met ons op via 033-2981498 of info@autobedrijfblokhuis.nl

GARANTIETERMIJN

De garantietermijn gaat in op de datum van aankoop door de consument. Deze garantie wordt de eerste eigenaar geboden en is niet overdraagbaar. Voor alle Puch E-bike modellen geldt:


FacebookInstagramTwitter